top of page
  • Skribentens bildSvetlana Yudintseva

Månadens moodboard - augusti

Uppdaterat: 18 aug. 2021Denna moodboard är inspirerad av Danny McBrides målning Ophelia. De varma och lugna färgerna i kombination med mjuka texturer och varierande belysning skapar en mysig och inbjudande interiör.


Bilden nedan föreställer en del av ett sovrum som inkluderar exempel på material och inredning enligt inspirationskonceptet. Huvudfärgerna är chokladbrun, mocka, vanilj och vinröd.


Vägarna är klädda i träpaneler i mörkbrun och kompletteras med mönstrade tapeter i samma ton med ljusare färgnyanser. Den tapetserade delen av väggen används även som sänggavel inramad i metallkant i brons. Golvbeläggning är ett ekparkett i olika nyanser av brun.


Mobilinredning består av en dubbelsäng med två sängbord i brunfärgad trä, två matchande mjuka sittpuffar samt en mörkbrun matta under gruppen.


I den mörka interiören är det viktigt med rätt belysning. En stor taklampa är den centrala belysningskälla som ger tonen till hela utrymmet. Två bordslampor stödjer taklampan och ger mjuk ljus i mindre intensitet.


Inredningsförslag till denna interiör:


1. Tapeter - Boråstapeter Scandinavian Designers ll, Armonia 1772, 679 kr/kvm, bygghemma.se

2. Väggfärg, 36/Jordnära, Klint, 985 kr/4l, klinthome.se

3. Trägolv, Ek 1-stav Chevron Earth 45°, fiskben, 795 kr/kvm, byggshop.se

4. Taklampa Paradise Sospensione 430/62, idlexport.it

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


bottom of page