top of page
  • Skribentens bildSvetlana Yudintseva

Månadens moodboard Juli

Uppdaterat: 8 juli 2021Månadens moodboard föreställer fragment av loft-inspirerad interiör med mörka färger, enkla former och robusta material som huvuddragen. I denna inredningslösning används främst gråa och bruna färgtonerna som bas- samt mörkgrön och svart som accentfärgerna. De varma nyanserna av grön symboliserar sommarkänslan med grönska, värme och ljus.


Huvudföremål är den stora hörnsoffan i mörkbrun konstläder stödjer fönsterpartierna i rummet. Ett kraftfullt soffbord med svart metallkonstruktion och ljusare träskivor biträder soffan och tillsammans med de exklusiva handgjorda sittpuffarna i marockanskt läder utgör en soffgrupp.


Golvet är ett parkettgolv i grå ek som i kombination med gråa väggarna skapar inramning för hela interiören.


Accent Point i denna lokal är en canvastavla i mörkare färgnyanser som balanserar den i stort sett maskulina interiören med vissa feminina drag. Mjuka textiler i gröna och gråa färgtoner har samma funktion att uttunna de kraftiga robusta möblerna och tillsammans skapa ombonadskänslan i rummet.Nedan kommer en samling av möbler och accessoarer som användes i inspirationsbilden.


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page