top of page

BELYSNINGSPLANERING

Behöver du hjälp med belysningsplanering för din bostad eller företagslokal?

Belysningsdesign spelar viktig roll i inredningsprocessen och hjälper att skapa olika miljöer och känslor i både inne- och utemiljö. Genom välplanerad kombination av olika typer av belysning skapas

den optimala belysningslösningen.

 

Vår inredningsbyrå hjälper dig med att välja rätt typ av belysning utifrån dina behov samt bostadens, lokalens eller uteplatsens förutsättningar och ändamål.

Arbetsbelysning och kontorsbelysning planeras i enlighet med miljöverkets riktlinjer samt med tanke på miljö, trivsel och funktionalitet.

Restaurang- och kafébelysning kan variera mycket beroende på vilken typ av restaurang eller kafé det är och vilken miljö man vill skapa.

Vid planering av belysning i bostäder och särskilt köksbelysning lägger vi mycket vikt på att den ska vara varierande och praktisk vilket uppnås genom rätt kombination av stämningsbelysning, arbetsbelysning och accentbelysning i olika zoner.

Efter att ha gått igenom dina behov och önskemål skapar vår inredare ett designförslag med inspirationsbilder och textbeskrivning som återspeglar vår vision av din nya interiör, planritningar samt konkreta förslag på möblering och belysning. Därefter presenterar vi och går igenom förslaget antingen vid ett personligt möte eller digitalt. 

bottom of page