top of page

INREDNING av KONTOR

Behöver du hjälp med inredning av din företagslokal?

 

Vår inredningsbyrå erbjuder olika alternativ, allt från rådgivning och planering till ett komplett designförslag och efterföljande projektledning av ditt inredningsprojekt.

Som en komplett inredningsfirma hjälper vi dig med hela inredningsprocessen, från vårt första möte till det fullständiga resultatet. Vi går igenom dina önskemål och behov och tar fram ett designförslag som återspeglar företagets vision och budskap. Vi tar hänsyn till företagets affärsidé och lyfter fram den grafiska profilen genom att använda den som ett ledmotiv i hela interiören. 

 

Inget projekt är för litet för oss, vi hjälper både med det övergripande konceptet av dina företagslokaler och med endast planering eller inredning av vissa utrymme

eller hela kontoret. 

 

Vid företagsinredning föreslår vi funktionella ergonomiska lösningar och skapar trevlig miljö med hjälp av genomtänkt disponering av arbetsplatser, mötesrum och gemensamma utrymme samt välplanerad färgsättning, belysning och möblering.

 

Vi föreslår även möjlighet att skapa en välgrundad arbetsplats där både medarbetare och besökare trivs. Det berömda konceptet Eco Office eller Green Office handlar om noggrann planering av företagslokaler med syfte att skapa trygg och hållbar miljö. Inredningsarbetet fokuserar på hållbara lösningar och användning av ekologiska, miljövänliga material och teknologier.

bottom of page