top of page

KÖKSINREDNING

Behöver du hjälp med inredning eller planering av ditt kök eller matsal?

Vår inredningsbyrå erbjuder olika alternativ, allt från rådgivning och planering till ett komplett designförslag och efterföljande projektledning av ditt inredningsprojekt.

 

Oavsett om du vill skapa ett helt nytt kök eller om du vil omplanera och ändra vissa delar av ditt befintliga kök, hjälper vi dig med inredningsarbetet.

Även om det finns köksplaneringstjänster hos köksförsäljare kan vi i ett förberedande skede hjälpa dig att planera köksutrymme med tanke på helheten. Vi ser till att ditt kök smidigt platsar i din bostad både stilistiskt och funktionellt. 

 Vid köksinredning föreslår vi funktionella ergonomiska lösningar med tanke på bekvämlighet och stil. Välplanerade arbetsytor och belysning samt generösa förvaringsmöjligheter förvandlar ditt kök till en komfortabel och mysig plats där hela familjen kan samlas och umgås.

Vill du skaffa en köksö, ett dekorativt vinskåp? Behöver du mycket förvaring eller vill du kanske dölja allt redskap? Oavsett om ditt kök är husets hjärta där man tillbringar mycket tid eller om det behövs endast för att brygga kaffe finns det perfekta varianter just för dina behov. Våra inredare hjälper dig att välja rätt alternativ och föreslår kompletta planerings- och inredningsförslag.

bottom of page