top of page

RÅDGIVNING

INREDNINGSKONSULTATION

Behöver du hjälp med inredning av din bostad eller företagslokaler men är osäker på vad, hur och i vilken omfattning du ska göra? 

Våra inredare hjälper dig med rådgivning.

Vi bokar in konsultation som kan ske både digitalt och vid ett fysiskt möte. Vi går igenom förutsättningar som dina önskemål, behov, budget, tidsbegränsningar och tekniska detaljer.  Därefter föreslår vi olika möjligheter som bäst motsvarar dina förväntningar. Det kan handla om en totalrenovering, ombyggnad eller endast styling och uppfräschning av ditt hem eller kontor.

 

Nästa steg kan bli att vår inredningsbyrå föreslår ett komplett designförslag med inspirationsbilder och textbeskrivning som återspeglar vår vision av din nya interiör, planritningar i 2D och 3D visualisering samt konkreta förslag på möblering, detaljer och accessoarer. Därefter presenterar vi och diskuterar förslaget digitalt eller vid ett fysiskt möte.

Om du önskar kan du anlita vår inredare även att projektleda och genomföra ditt inredningsprojekt.

 

Inget projekt är för litet för oss, vi hjälper både med det övergripande konceptet av ditt hem eller företagslokal och med endast rådgivning, planering samt inredning av vissa utrymme eller hela bostaden/lokalen. 

bottom of page