top of page

  VÅRA TJÄNSTER

lobby_edited.jpg

 

ALTER EGO DESIGN 

specialiserar sig på inredning av privata, offentliga och kommersiella interiörer samt utemiljöer. 

Vi har ett brett utbud av tjänster, allt från rådgivning till genomförande av kompletta designprojekt samt inredningshjälp digitalt.

Alla uppdrag är viktiga för oss och vi engagerar oss lika mycket i planering av ett litet rum som i inredning av ett kontor eller en villa med tomt. Vi hjälper med både inomhus- och utomhusprojektering, färgsättning och materialval samt förslag på möblering, accessoarer, textiler och även belysningsplanläggning.

 

Det finns olika varianter av vårt uppdrag beroende på förutsättningar som kundens anspråk, budget, tidsmöjligheter, önskad engagemang, bostadens eller lokalens skick och andra faktorer.

sketch_edited.jpg

RÅDGIVNING

Vi går igenom kundens önskemål och behov och ger ett förslag

på planering och inredning av privata hem, kontor, barer, restauranger, kaféer, hotell samt andra offentliga lokaler och uterum.

PLANLÖSNING

Utifrån kundens anspråk och bostadens eller lokalens förutsättningar kan vi i samband med rådgivning 

framställa ett eller flera förslag på ändring av den befintliga planlösningen eller föreslå en ny planering av utrymmen.

DESIGNFÖRSLAG

Med utgångspunkt i kundens behov och budget presenterar vi ett komplett designförslag som inkluderar inspirationsbilder, planlösning i 2D och visualisering i 3D, samt textbeskrivning och konkreta förslag på inredning inklusive material, möbler, textiler och accessoarer. 

PROJEKTLEDNING

Inkluderar hela cirkeln av tjänster från första mötet och diskussionen kring kundens önskemål till ett komplett designförslag och vidare projektledning fram till färdigställande. 

chair%20_edited.jpg

inredningsdesign

 PRIVAT 

 

kitchen 2 .jpg

PRIVATA KUNDER

 

Inom den privata sektorn hjälper vi våra kunder med varierande uppdrag som kan inkludera planläggning och inredning av endast ett rum, en lägenhet eller ett helt hus.

 

Våra inredare hjälper även med planering av utemiljöer som t.ex. gårdar, tomtar, terrasser, balkonger, uteplatser eller vissa delar av utomhusområden. 

 KOMMERSIELLT 

 

office 17.jpg

KOMMERSIELLA KUNDER

VI hjälper våra kunder med planering av kontorsmiljöer, medicinska kliniker, restauranger, kaféer, barer och andra kommersiella lokaler. Beroende på kundens vision och företagskoncept föreslår vi olika interiörslösningar, allt från en lyxig restaurang till ett modernt kontor.

 

Vi använder även hållbara miljövänliga koncept som Green Office och Eco Office med accent på hållbarhet, personalvänlig harmonisk miljö och ekologiska material. 

 OFFENTLIGT 

 

lobby%204_edited.jpg

OFFENTLIGA KUNDER

Inom den offentliga sektorn hjälper vi våra kunder med planering av kontor, innergårdar och övriga gemensamma utrymme.

 

Vi strävar efter att föreslå genomtänkta inredningslösningar som motsvarar kundens behov och budget. Vi föreslår balanserade interiörer med fokus på funktionalitet och stil.

bottom of page