top of page

INREDNING AV SOVRUM

Behöver du hjälp med inredning av ditt sovrum?

 

Vår inredningsbyrå erbjuder olika alternativ, allt från rådgivning och planering till ett komplett designförslag och efterföljande projektledning av ditt inredningsprojekt.

Att inreda sovrum handlar oftast om rätt känsla och avslappnande miljö. Vill du ha ett minimalistiskt sovrum i ljusa färger eller kanske en varmare variant med mycket textiler och mjukt ljus?

 

Vid sovrumsinredning lägger vi fokus på noggrann planering av utrymme med tanke på rätt färgsättning och belysning, genomtänkt förvaring och platsbyggda möbler

samt anpassat materialval och textilvariation.

 

Vi är ett komplett inredningsföretag och vägleder dig genom hela inredningsprocessen, från vårt första möte till det fullständiga resultatet. Vår inredare hjälper dig att välja rätt stil och planering för att skapa ett rum för sömn och vila med maximalt komfort.

 

 Vi går igenom dina önskemål och behov och tar fram ett designförslag som återspeglar din personlighet. Inget projekt är för litet för oss, vi hjälper dig både med det övergripande konceptet och av ditt sovrum som passar in i stilistiken av din bostad och med endast inredningstips och sovrumsplanering.

bottom of page