top of page

INREDNING AV BARNRUM

Behöver du hjälp med inredning av barnrum? 

Vår inredningsbyrå erbjuder olika alternativ, allt från rådgivning och planering till ett komplett designförslag och efterföljande projektledning av ditt inredningsprojekt.

 

Att planera och inreda barnrum är alltid en utmaning. Ofta är det minsta rummet i hela bostaden och ibland är det ett rum för två barn. Barnrummet ska vara funktionellt och inspirerande för lek och aktiviteter. Samtidigt ska det erbjuda lugn miljö och avslappning. Att anlita inredare kan bli ett bra steg mot dina barns drömrum.

Som en komplett inredningsfirma hjälper vi dig med allt från idé till färdigställande oavsett om du behöver renovera hela barnrummet eller endast få tips om planlösning och inredning. Vår inredare går igenom dina önskemål och behov och tar fram ett designförslag som passar in i bostadens stilistik. 

Vid planering och inredning av barnrum utgår vi alltid ifrån barnets behov och föreslår lekfull och trygg miljö där det finns plats för leksaker, böcker och all skatt som barn brukar gömma i sina gömställe. Det är särskilt viktigt med miljövänliga material och textiler, korrekt belysning, välplanerad möblering och genomtänkt förvaring samt tydlig planering av utrymme som ger plats för öppna ytor för lek.

bottom of page