top of page

HOMESTYLING

och OPTIMERING

INFÖR FÖRSÄLJNING

AV BOSTAD

Funderar du på att ändra något i hemmet utan att behöva renovera eller bygga om? Planerar du kanske sälja din bostad?

 

Vår inredningsbyrå hjälper dig att styla om ditt hem utan omfattande investeringar. Vi kan även ge inredningskonsultation helt digitalt.

Det som du behöver att göra är att skicka in bilder, planritningar, mått och filmer på utrymme som du vill styla. Vi går igenom dina önskemål, budget och behov antingen vid ett personligt möte hemma hos dig, via videomöte  eller telefonsamtal.

Vid homestyling strävar vi efter att skapa en elegant och personlig interiör som motsvarar dina önskemål med fokus på inredningsdetaljer, textiler och accessoarer samt rätt färgsättning och belysning.

 

Vid styling och optimering inför kommande försäljning av din bostad är vårt mål att skapa balanserad neutral interiör med trivsam miljö som lockar fler spekulanter och ökar värde på bostaden. 

 

Vår inredare tar fram ett inredningsförslag med inspirationsbilder och textbeskrivning som återspeglar vår vision av din nya interiör, planritningar i 2D och 3D visualisering (tillval) samt konkreta förslag på möblering, detaljer och accessoarer. Därefter presenterar vi och diskuterar förslaget vid ett personligt möte eller digitalt. 

Om du önskar kan du anlita vår inredare även att projektleda och genomföra ditt homestyling. Vi har dock inte möjlighet att föreslå våra egna möbler och accessoarer vid optimering inför försäljning.

bottom of page