top of page

INREDNING AV VARDAGSRUM

Behöver du hjälp med inredning av ditt vardagsrum?

 

Vår inredningsbyrå erbjuder olika alternativ, allt från rådgivning och planering till ett komplett designförslag och efterföljande projektledning av ditt inredningsprojekt.

Oavsett om du vill renovera och inreda ett helt nytt vardagsrum eller endast styla om det befintliga rummet hjälper vi dig att planera utrymme och hitta rätt stil. 

Vid inredning av vardagsrum lägger vi fokus på noggrann planering och funktionalitet med genomtänkt möblering och förvaringsmöjligheter. Vår inredare skapar en harmonisk och ombonande miljö genom rätt färgsättning, varierad belysning samt väl sammanställda inredningsdetaljer, textiler och accessoarer.

Vi är ett komplett inredningsföretag och vägleder dig genom hela inredningsprocessen, från vårt första möte till det fullständiga resultatet.

 Vi går igenom dina önskemål och behov och tar fram ett designkoncept som återspeglar din personlighet. Inget projekt är för litet för oss, vi hjälper dig både med det övergripande konceptet av ditt vardagsrum som passar in i stilistiken av hela bostaden och med endast inredningstips och planlösning.

bottom of page