top of page

OM OSS

Produktdesign

ALTER EGO DESIGN 

är en komplett inredningsbyrå som skapar personliga interiörer utifrån kundens behov. Alla människor är olika men det gemensamma för varje person är att man vill tillbringa sin tid i den miljö som erbjuder avslappning, harmoni och komfort. Vi strävar efter att känna igen kundens personlighet, affärskoncept och preferenser och erbjuda inredningslösningar som överträffar förväntningarna. 

 

Vårt kontor är beläget i Danderyd, norr om Stockholm, och vi utför uppdrag även över hela Sverige och internationellt samt erbjuder onlinetjänster på distans. 

KREATIVT och INNOVATIVT 

Vi skapar stilrena avskalade interiörer i olika inredningsstilar, allt från sekelskifte till modern.

I syfte att nå det perfekta resultatet utvidgar vi vår vision och improviserar med de etablerade inredningskoncepten som integreras i nya perspektiv.

 

Med kreativitet i allt från approachen till material- och inredningsvalet går vi hand i hand med den globala utvecklingen och uppdaterar oss ständigt i nya teknologier och tendenser.

 

Till våra kunder föreslår vi en kombination av design och progress samt erbjuder smarta innovativa lösningar,  material och utrustning. 

Image by Michel Stockman

FUNKTIONELLT och ERGONOMISKT 

Med utgångspunkt i kundens önskemål skapar vi genomtänkta interiörer med funktionaliteten i centrum.

Vi lägger mycket vikt på den optimala planeringen av utrymmen med tanke på bekvämlighet,

tillgänglighet och ergonomi. 

 

Efter en grundlig undersökning föreslår vi praktiska lösningar och optimerar arbetsytor, belysning och förvaring med fokus på bra flöde, funktion och komfort.

Image by Daniel Chen

HARMONISKT och HÅLLBART

 

Vi sätter stor vikt vid noggrann planering av rum och lokaler samt skapar harmoniska utrymmen med olika miljöer och användningsområde där människan står i fokus. 

 

Tack vare användning av växter, smart färgsättning, varierande belysningsalternativ, korrekt textil-och accessoarval skapar vi balanserade interiörer såväl för privatpersoner som för företagskunder.

 

I vårt arbete tar vi hänsyn till efterfrågan på hållbarhet som livsstil eller företagskultur.

Vi föreslår interiörslösningar med fokus på miljö, hållbara teknologier och ekologiskt materialval. För våra företagskunder planerar vi kontorsmiljöer utifrån deras företagskoncept och även efter den trendiga filosofin Eco Office eller Green Office.

PERSONLIGT och EXKLUSIVT 

Personen betraktar vi som den centrala figuren i hela interiören och utgår alltid ifrån kundens önskemål och behov. Genom fördjupad intervju skaffar vi oss en bild om kundens individualitet och föreslår unika lösningar för varje uppdrag utifrån de angivna förutsättningarna. 

 

Vi tror på att man känner sig bekväm i interiören när den återspeglar olika aspekter av ens personlighet, både de märkbara och de som hör till det andra jaget, nämligen Alter Ego. 

 

Med kvalitét som huvudprincip föreslår vi skräddarsydda interiörer med exklusiv materialval, måttbeställda möbler samt kreativ belysningsdesign med noggrant utvalda detaljer och accessoarer i varje projekt oavsett dess omfattning och budget. 

VÅR HISTORIA

_S8A9268 (2) small_edited_edited.jpg

Hej,

 

Mitt namn är Svetlana, jag är utbildad inredare och det är jag som driver ALTER EGO DESIGN. Jag har alltid varit intresserad av design och inredning men det tog tid innan jag fann min plats i inredningsyrket.

 

Efter avklarad juristutbildning har jag jobbat inom juridiken. Under åren som jurist uppskattade jag dock mest den kreativa delen av det juridiska arbetet. Efter 15 år i yrket tog jag paus i min juridiska karriär. Under den tiden kände jag att jag ville följa mitt hjärta och testa något helt annat, något som jag alltid velat att göra. Jag påbörjade en utbildning inom inredning i Stockholm. Det kändes att jag äntligen hittat min passion. En ny horisont syntes i periferin.

Idag är jag certifierad inredningsdesigner och homestylist och har uppdrag inom den privata, kommersiella och offentliga sektorn. Mitt mål är att erbjuda skräddarsydda interiörslösningar som förverkligar kundens vision. Jag väljer kvalitet framför kvantitet och strävar efter att ge en personlig service som leder till exklusiv interiör.

 

Inspiration hittar jag i naturen med dess oändliga variation av former, färger och strukturer. Min passion är att sätta färg och form i interiörer samt optimera utrymmen genom att hitta smarta funktionella användningsfunktioner. För mig är det viktigt att hitta balans och harmoni i designen där elegans och stil samspelar med funktionalitet och innovation - den optimala kombinationen av det praktiska och det estetiska som ger ett fullkomligt resultat. 

SVETLANA YUDINTSEVA

 

bottom of page