top of page

FÖRSTÄRKT VERKLIGHET
AUGMENTED REALITY

Planerar du byta ut vissa möbler, textiler eller accessoarer utan att renovera eller omplanera utrymme?  

Våra inredare hjälper dig med visualisering.

Tjänsten förstärkt verklighet eller Augmented Reality

som den kallas på engelska, innebär att datorskapad grafik läggs ovanpå den befintliga bilden av verkligheten. Med denna teknik kan man visa upp möbler, accessoarer, textiler och övriga inredningsdetaljer i kundens egen hem/ eller kontorsmiljö. Detta är en enklare tjänst som används av kunder som inte har behov av större renoveringsprojekt utan vill köpa möbler, textiler eller accessoarer och vill se hur dessa föremål passar in i den befintliga interiören. 

 

Vi erbjuder flera (2-4 eller fler beroende på kundens önskemål) varianter av de önskade föremål integrerade i miljön. Med denna teknik får man visualisering av utrymme och har  möjlighet att välja rätt inredningsartikel utan att behöva köpa in dem och prova på plats.

Kunden får digitala bilder med önskat antal varianter på de valda inredningsföremålen eller vårt förslag på olika alternativ inkorporerade i den befintliga miljön.

Arbetet kan ske både med personliga möte och även helt digitalt baserat på kundens bilder av utrymme. Vi går igenom kundens önskemål, analyserar utrymmets förutsättningar avseende stilistiken, färgskalan och den befintliga inredningen och föreslår våra alternativ.

bottom of page