top of page
  • Skribentens bildSvetlana Yudintseva

Månadens moodboard Juni

Uppdaterat: 5 juli 2021Juni månadens inspirationsbild föreställer en del av inredningen i ett rum där en stor inramad tapetbit står i fokus. De guldfärgade tapeter med växt- och fågelmotiv ger tonen till hela interiören. Jag har valt neutrala väggpaneler i ljus pistasch och en mörk trägolv i en mörkare nyans av greige som de basfärgerna.


En an annan stark accent är den härliga blombuketten speciellt tillverkad av Olga Pogrebisskaya, en talangfull florist från Ryssland. Hon skapar fantastiska blomkompositioner i alla möjliga former och färger som blir riktig konstnärliga föremål och är uppskattade av hennes kunder i Sankt Petersburg.


En matta i orientalisk stil stödjer stilen. De färger som används i inredningen matchar tapeternas färger. Det är guld, brun, grön, blå och beige som är de huvudfärgerna i interiören. Till denna interiör har jag valt en duvblå soffa som tillsammans med soff- och sidobord skapar en fin soffgrupp. Båda borden har rund form och är i neutrala nyanser av grå/beige. Grön förekommer i taklampa, prydnadskuddar, vas och glasdekoration.


Väggpaneler, golvbeläggning och gardiner skapar en neutral inramning där man kan placera möbler och accessoarer i olika färgkombinationer beroende på vilka färger man föredrar. Om man vill få en starkare inredning kan man använda en guld soffa och kanske några accessoarer som lampor, kuddar och vaser i blå/guld som ger en helt annan stämning.17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page